петък, 6 септември 2013 г.

Нашите герои

Героите са важни и необходими символи на нашите надежди и мечти. Но те не са богове. Те също са от плът и кръв, като всички останали. Ала изправени пред изпитание, героите реагират по необикновен начин.
Издигайки се над обичайното, надхвърляйки очакваното, те неизменно ни вдъхновяват за големи мечти, да се целим по - нависоко и да издържим по - дълго.

"За мен мама и татко бяха герои. Мама подчертаваше колко е важно да се отнасяме към хората еднакво. Тя ми разкри значението на равните права и лицемерието да не приемаш хората заради цвета на кожата им. Мама подкрепяше думите си с действия.

Когато вложим сърцето и душата си в нещо, ние поемаме ангажимент към себе си. Наша отговорност е да направим най - доброто, на което сме способни, като използваме възможностите, с които разполагаме.

Със съпругата ми имаме пет деца. За нас тяхното уважение е най тържествената Зала на славата. Те забелязват всичко. Виждат как се отнасяме един към друг. Да заслужим и да запазим уважението им е единственото, което има значение. Постоянно трябва да си задаваме въпроса : "Как да постигнем желаното и да останем герои за любимите си същества?"

Роджър Стобах,
бивш защитник в "Далас Каубойс",
 Зала на славата на професионалните футболисти.





Няма коментари:

Публикуване на коментар