събота, 6 юни 2015 г.

В живота има още нещо

 "Дори самата възможност да дишате представлява автентична абсолютна характеристика на съществуването, която не подлежи на съмнение. Ако дишате, значи още сте жива. Ако още сте жива, значи още сте тук, присъствате чисто физически на тази земя. Ако сте още тук, значи все още не сте довършили онова, заради което сте на земята... това означава, че най - добрата част от живота ви все още предстои, още не е изживяна.
 Ако най - добрата част от живота ви е още пред вас, тогава дори и през най - тежки времена може да сте сигурна, че предстои още смях, че предстоят още успехи, които да очаквате, още деца, които да учите и на които да помагате, още приятели, които да обичате и които да ви обичат. И това важи не само за вас, но за всеки човек. Това е потвърждение на надеждата, че... че в живота има още нещо."
 А. Андрюс и "Проницателят"

О, да, в живота винаги има още нещо! Има ни нас и нашите стремежи, нашите успешни и още по - успешни опити да сме тук, където искаме и да изживяваме това, което искаме. И още нещо - повече от същото, което много,много обичаме! Да бъдем. Да сме.



Няма коментари:

Публикуване на коментар